FAQ’s

De meeste gestelde vragen

Producten

Ondanks dat de kans hierop nihil zal zijn, dan kun je gratis de kapjes omruilen. Dit kan binnen 14 dagen worden aangegeven en de wissel zal snel geregeld worden.

Uiteraard! Mocht een kapje niet goed passen, ook al is de kans hierop nihil, dan mag je deze gratis omwisselen. Maar ook als er iets is wat je niet had verwacht, dan kun mag je binnen 14 dagen je product retourneren en krijg je van ons het aankoopbedrag terug gestort.

De kapjes zijn van originele kwaliteit en wij garanderen een perfecte pasvorm zowel de kapjes als de knoppen die wij op onze website verkopen. Ze zijn niet van het merk Porsche zelf, maar dat doet niets onder aan de hoge kwaliteitsstandaard die wij hanteren. Wij willen op deze manier jou de mogelijkheid geven om je Porsche sleutel/afstandsbediening in eigen stijl te maken voor een betaalbare prijs.

Jazeker! Ook al ben je atechnisch, het verwisselen van de kapjes of de knoppen is zeer eenvoudig. Je moet natuurlijk net weten hoe, maar daarvan hebben we twee uitleg video’s voor gemaakt!

Sleutelknop montage: https://www.youtube.com/watch?v=6HSCWUiKLDI
Sleutelkap montage: https://www.youtube.com/watch?v=aoiKsLOcm7s

Betalingen

Je kunt bij ons veilig betalen via iDeal, via PayPal. Maar je kunt er ook voor kiezen om je product achteraf te betalen via Klarna. Deze betaalmogelijkheden zijn kosteloos. We bezig om meer betaalmethodes toe te passen in onze webshop, maar hier volgt later meer over.

Nee, op dit moment is dit helaas nog niet mogelijk bij ons. Je kunt eventueel wel voor gespreid/achteraf betalen kiezen via Klarna.

Op alle producten uit onze webshop zit 21% BTW (Belasting Toegevoegde Waarde). Wanneer je als bedrijf bij ons besteld dan kun je eventueel dit bedrag terugvragen bij de belastingdienst.

Verzending & retour

Wanneer je totale bestelbedrag hoger is dan €15 euro, dan is de verzending gratis! Is het totaal lager dan €15, dan betaal je slechts €1,95 verzendkosten.

Je bestelling wordt via PostNL (getraceerd) verzonden in onze eigen bedrukte luchtkussen enveloppen. Afhankelijk van de grootte van je bestelling wordt het in een doosjes verzonden en is dan altijd traceerbaar.

Ben je niet tevreden of heb je een bepaalde reden voor je retour? Neem gerust contact met ons op en dan proberen we samen tot een oplossing te komen. Daarnaast heb je altijd een retourrecht dat je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling je product mag retourneren en krijg je van ons je aankoopbedrag terug.

Je kunt het product per post aan ons retourneren naar het volgende adres: Eemplein 17, 3812EA Amersfoort t.a.v ES. Voorafgaand aan je retour ontvangen wij graag een mail hierover zodat we jouw retour goed kunnen verwerken voor je. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. We willen je ten alle tijden adviseren om je retour via getraceerde pakketpost aan ons te sturen zodat het niet verloren kan raken.

Contact

Staat jouw vraag hier niet bij?